Pijamale de Crăciun – pentru sărbători de poveste

Iar în cazul în care ești încă în căutarea unor cadouri de Crăciun poți arunca o privire și peste:

Imaginează-ți următorul scenariu: este ajunul Crăciunului și vrei să te relaxezi. Îți pui niște colinde pe fundal – cel mai probabil și clasica ”All I want for Christmas is You” – Mariah Carey, îți pregătești o cafea fierbinte sau o ciocolată caldă, îți aprinzi niște lumânări parfumate și te așezi comod pe canapea pentru a urmări un film de sezon sau pentru a citi cartea preferată. Așa-i că te-ai imaginat făcând toate lucrurile astea în niște pijamale de Craciun? 😀

Ei bine, pijamalele putem spune că sunt un must-have pentru perioada sărbătorilor. Desigur, asta dacă nu trebuie să mergi la o petrecere sofisticată, pentru care îți poți alege o rochie roșie mai deosebită. Însă, în altă ordine de idei, pe acasă poți purta cu încredere pijamale, sau seturi de haine cu motive de crăciun, rochii tricotate pe care să le asortezi cu botoșei pufoși sau chiar și treninguri din catifea care să țină de cald.

Pijamale de Craciun – ce modele să alegi

În cazul în care toată familia vrea să se asorteze, se poate alege un set de pijamale cu diverse modele: fulgi de zăpadă, Frosty omul de zăpadă, pinguini, vulpițe în zăpadă, Moș Crăciun și multe altele. Poți găsi chiar și pijamale de Craciun cuplu cu modele adorabile. Posibilitățile sunt nenumărate.

Cele mai comune modele de pijamale sunt cele roșii. Poți alege să fie din satin, pentru un vibe ceva mai sexy sau din material flaușat. Asemenea pijamale se vor asorta de minune cu papuci pufoși.

Desigur, în cazul în care nu sunt pe gustul tău pijamalele cu motive, poți pur și simplu să optezi pentru un model simplu într-o culoare de sezon: roșu, alb, verde smarald sau bej – nisipiu – auriu.

Îți prezentăm și colecția noastră de pijamale de Craciun. Cu siguranță vei găsi ceva pe gustul tău! Iar dacă vrei un look mai sexy de sărbători, poți opta pentru un neglijeu roșu.

Vezi mai multe articole de Crăciun

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *