Pulovere lungi – 3 moduri cool în care trebuie să le purtați iarna asta

Pulovere lungi chiar se găsesc la tot pasul, iar magazinele din marile centre comerciale mereu la afișează în vitrine când începe vremea rece.

Par piese banale, însă cu puțină imaginație se pot obține ținute extrem de creative care scot banalul pulover lung din anonimat. Fie că vă plac pulovere tricotate din fir subțire, sau poate din fir gros, acestea sunt baza garderobei de iarnă.

 

Puloverul lung cu colanți de piele

Poate cea mai simplă dintre cele trei propuneri ale noastre, colanții de piele și puloverele lungi arată perfect împreună. Fie se poate merge pe culori puternice, contrastante precum un pulover tricotat vișiniu și colanți de piele sau latex negri. Ținuta arată foarte bine cu o pereche de bocanci militari și o vestă de blană fie ea naturală sau artificială.

 

Pulovere lungi cu cămăși

Această asociere este cea mai îndrăzneață. O cămașă lungă purtată pe sub pulover astfel încât să se vadă atât în partea de jos cât și la guler sau manșete. Un pulover bej merge de minune cu o cămașă albă și niște cizme lungi din piele întoarsă. Pe cap, o beretă din mohair și manuși din piele asortate la cizme.

Pentru un look de școlăriță, cămașa în carouri, un pulover într-una din culorile de pe cămașă și dresuri negre sau colorate, în funcție de preferințe. Ca și încălțăminte se poate merge pe ideea de ghete sau chiar pantofi oxford.

 

Pulovere lungi cu pantaloni scurți

Pantalonii scurți din stofă arată genial purtați pe sub pulovere lungi. La fel de bine ar arăta și faimoșii pantaloni de ciclism care se poartă foarte mult acum. Aici însă alegerea materialului trebuie să fie făcută cu mare grijă. Cei foarte subțiri nu vor ține de cald, așa că e mai indicat să se meargă pe o variantă mai călduroasă, dar în același stil. Paltonul lung, dresurile groase și o căciulă tricotată pot completa cu succes ținuta demnă de aparițiile la un Fashion Week.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *