Rochie neagra – Alege rochii negre pentru tine

Vrei o rochie neagră simplă și elegantă?

De ce sa alegi o rochie neagra ? Pentru ca rochia neagră reprezintă una dintre cele mai stilate piese vestimentare pe care o femeie o poate avea în garderobă. În anul 1926, bine cunoscuta revistă Vogue a ilustrat pentru prima dată schiţa celei dintâi “little black dress” sub semnătură lui Coco Chanel. Din acel moment “micuţa rochie neagră” a devenit semnătura femeilor stilate.

Chiar dacă unele rochii negre pot părea banale datorită croielii simple, posibilităţile de accesorizare sunt nelimitate, ceea ce o transformă în piesa perfectă pentru orice ocazie.

Rochia neagră se potriveşte de minune atât pentru ţinutele de zi, cât şi pentru cele de seară. Pentru a profita la maxim de versatilitatea acesteia, alege un model simplu pe care s ail elevezi cu ajutorul bijuteriilor sau al accesoriilor.

Rochii negre în ţinutele de zi

Pentru ţinutele de zi o rochie neagră până la genunchi este perfectă. Poart-o cu tenişi şi o geantă crossbody pentru o ţinută super relaxată.

Poţi miza de asemenea pe o rochie neagră scurtă pe care să o asortezi cu nişte botine până la glezne din piele întoarsă şi cu un rucsac din piele. Completează totul cu un cardigan cu imprimeuri deosebite sau cu unul simplu, în funcţie de preferinţele personale.

O rochie neagră în ţinutele de birou

Este bine ca la birou să avem o ţinută elegantă, dar în acelaşi timp relaxată. Din acest motiv rochia neagră trebuie să fie simplă, pentru a o putea încadra în cât mai multe ansambluri vestimentare. Poart-o cu pantofi stiletto, sandale simple, botine cu toc gros în funcţie de preferinţe. Geanta office de dimensiuni mai mari şi bijuteriile finuţe nu ar trebui să lipsească dintr-o asemenea ţinută.

Rochie neagră pentru ţinute de seară

O rochie neagră lungă sau o rochie scurtă tip babydoll sunt ideale pentru ţinutele de seară. Poţi opta pentru modele cu aplicaţii din perle, pene sau cu paiete sau modele simple. Cu nişte accesorii nude mergi la sigur, însă dacă vrei să adaugi o pată de culoare ţinutei poţi alege accesorii viu colorate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.