Rochii cu mânecă lungă

Rochiile cu mânecă lungă nu sunt neapărat pentru sezonul rece, cum poate este de așteptat.

Practic totul depinde de materialul din care sunt făcute rochiile când vine vorba de alegerea anotimpului ideal pentru purtarea lor. Pe lângă material, există și o variateta destul de mare de tipuri de rochii cu mâneci lungi.

Rochii cu mânecă lungă casual

Aici intră rochiile tricotate, cele sport sau cele din blugi ori bumbac. Cele subțiri pot fi purtate cu succes vara pe când cele mai groase fiind ideale pentru sezonul rece. Rochiile cu mânecă lungă se potrivesc cu dresuri groase, bocanci sau cizme peste genunchi și geci de puf. Avantajul alegerii unei rochii cu mâneci lungi este că păstrează din alura chic a unei rochii dar oferă și protecție în cazul zilelelor friguroase. Astfel pentru persoanele care nu preferă pantalonii și doresc să poarte rochii tot timpul anului, aceste variante sunt ideale. Rochiile casual cu mânecă lungă au și prețuri accesibile fiind ideale și de cadou de Crăciun sau zi onomastică.

Rochii elegante cu mânecă lungă

De la ținutele lui J-Lo care adoră rochiile cu mâneci lungi și foarte decoltate și până la cele purtate de actrițe celebre pe covorul roșu la Canne, toate au în comun eleganța mânecilor lungi. Pentru vară o rochie scurtă din mătase naturală care are mâneci lungi despicate pe interior poate fi ținuta perfectă pentru o petrecere de vară. O apariție demnă de covorul roșu poate fi o rochie lungă din tulle, cu guler înalt și mâneci lungi strâmte care creează vizual impresia de mănuși lungi.

Rochiile petrecute cu mânecă lungă pot fi purtate la birou dacă sunt suficient de simple și de lungi pentru a nu face o notă discordantă. Cu cât mai simple cu atât mai bine când vorbim de ținute office.

Rochiile tip cămașă cu mânecă lungă sunt piese versatile care trebuie să existe în orice garderobă. De la o ținută simplă, dar destul de elegantă purtată cu stiletto și până la purtarea ei ca și un cardigan peste o ținută casual. Variațiile sunt multe și se pot găsi modele de rochii cu mânecă lungă pentru orice stil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *