Rochii de gală spectaculoase!

-56%

Este dificil să alegi rochia perfectă, mai ales atunci când vine vorba de modelul pentru un eveniment cu adevărat special din viaţa ta. Indiferent de ocazie: nuntă, botez, petrecerea de Anul Nou, cea de Crăciun sau un bal, rochia pentru care să optezi trebuie să te transforme în apariţia serii.

Ce spui dacă pentru următorul eveniment, vei lăsa deoparte rochiile negre, roşii sau nude cu croială clasică şi vei opta pentru ceva mai extravagant? Alege o rochie de gală şi vei arăta fantastic!

Sursa imagine: Pinterest.com

Modele de rochii de gală care te vor pune în lumina reflectoarelor

O rochie neagră lungă cu aplicaţii superbe din pene, perle sau paiete, va reuşi să te scoată din anonimat şi să atragă toate privirile asupra ta. Accesorizeaza o asemenea piesa mirobolanta cu nişte pantofi şi o geantă în nuanţe metalice sau nude, pentru a crea un ansamblu armonios.

O rochie verde, lungă, cu un model empire, te va face să arăţi ca o adevărat zeiţă! Optează pentru o nuanţă halucinantă, cum este verdele smarald, ce ne trimite instantaneu cu gândul la lux şi extravaganță şi cu siguranţă vei reuşi să întorci multe capete.

Rochia roşie se afla şi ea în topul preferinţelor feminine, aşadar, o rochie roşie lungă din tulle cu spatele gol sau cu un decolteu adânc, îţi va aduce un aer senzual tulburător. Încearcă să o combini cu accesorii în nuanţe neutre. Rochia în sine este o piesă statement, aşa că nu trebuie să o încarci inutil!

Dacă nu eşti adepta ţinutelor colorate, poţi miza cu încredere pe o rochie lungă într-o nuanţă nude. Fie alegi o culoare nisipie, cu fire aurii strălucitoare, fie mizezi pe un alb fildeş care te va transforma într-o apariţie de poveste. Păstrează nota fermecătoare a ţinutei, adăugând întregului ansamblu accesorii în nuanţe identice cu rochia. Nimic mai misterios!

În colecţia noastră vei găsi o mulţime de rochii de gală cu care să impresionezi pe oricine! Indiferent că preferi rochiile în nuanţe neutre sau pe cele în nuanţe vibrante, cu siguranţă îţi vei găsi aleasa!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *