Rochii satin – pentru apariții sofisticate

-41%
-70%
-30%
194.90 lei
-24%
-12%
219.00 lei
-35%
-35%
129.00 lei
-8%
239.00 lei
-51%
-48%
139.00 lei
-48%
139.00 lei

Ești în căutarea unei rochii elegante de seară? Iată o selecție diversificată de rochii satin special alese pentru evenimentele importante din viața ta.
În lumea modei, trendul se schimbă destul de repede și mai ales cu fiecare sezon. Modelele de rochii din satin rămân întotdeauna o alegere inspirată pentru momentele în care îți dorești să strălucești.

Rochii satin scurte

Acest model reprezintă alegerea ideală pentru o ieșire la un restaurant sau un local renumit. Dacă vei opta pentru o rochie roșie satin, vei atrage fiecare privire fără nici o îndoială. Materialul este unul destul de sofisticat și pune în evidență fiecare siluetă într-un mod armonios. Piesele vestimentare de acest gen se încadrează foarte bine la categoria rochiilor cocktail.

Rochii satin elegante lungi

Acest model reprezintă alegerea ideală pentru evenimentele speciale. Multe femei preferă să poarte rochii din satin atunci când își aleg o rochie pentru nuntă sau chiar rochii de cununie civilă. Astfel, aceste rochii satinate sunt alegeri clasice cu ajutorul cărora nu ai cum să dai greș. Sunt elegante, concepute dintr-un material rafinat și oferă o notă misterioasă întregului look.

 

Rochii satin – reguli de asortare

  1. Indiferent că vorbim de rochii satin sau nu, trebuie să găsești întotdeauna un model care să te avantajeze. Satinul este unul material destul de pretențios. Cu alegerea potrivită poți să-ți maschezi cu ușurință imperfecțiunile corpului. În cazul în care nu ești foarte mulțumită de talia ta, încearcă să porți o rochie satin midi, dar cu o croială amplă. Dacă vrei sa-ți evidențiezi formele, poți opta pentru modele de rochii mulate.
  2. Satinul este un material cu o textură fină. De aceea, ai mare grijă atunci când îți alegi lenjeria intimă. În cazul în care aceasta este confecționată din dantelă sau alte broderii decorative, cu siguranță se va observa. Alege un model cât mai simplu sau chiar confecționat din același material.
  3. O altă regulă de asortare este să nu încarci ținuta cu prea multe bijuterii. Dacă alegi să porți rochii satin, bijuteriile tale nu trebuie să iasă în evidență mai mult decât o face deja rochia.
  4. Alege cu atenție poșeta potrivită unei astfel de rochii. Poți opta pentru o poșetă plic cât mai simplă sau chiar confecționată din același material. Evită modele din paiete sau alte aplicații. Simplitatea rămâne mereu cea mai elegantă alegere pe care poți să o faci.
  5. Nu reprezintă o regulă scrisă, însă este ideal să poți să adaugi o pereche de pantofi de pantofi cu toc unei rochii satinate. Vei avea astfel o apariție de lux.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *