Ţinute office pentru femei

Cum alegem ţinuta pentru birou?

Femeile au evoluat foarte mult în toate domeniile de activitate, însă cu toate astea alegerea ţinutelor office rămâne o adevărată provocare. Iar în acest mediu, aspectul fizic este un factor cheie care poate influenţa atitudinea şi percepţia unei persoane faţă de interlocutor.

Totuşi, pentru a transmite ideea corectă despre personalitatea ta, trebuie să abordezi un stil caracteristic, personalizat chiar şi la locul de muncă.

Iată cum trebuie să arate cele mai stilate ţinute office pentru femei:

  • Este greşit să te gândeşti de fiecare dată când spui ţinută office la culori neutre: gri, maro, negru, albastru închis şi nuanţe de alb. Integrează culorile în ţinuta ta de birou! Mai ales că vine primăvara, poţi opta pentru o cămaşă simplă într-o culoare pastelată, precum verde crud, roz pal, galben lămâie. Trebuie doar să păstrezi echilibrul ţinutei. O altă variantă ar fi să alegi o pereche de pantofi într-o nuanţă plăcută sau un colier statement.

Sursa: Pinterest.com

  • Pentru o apariţie feminină impecabilă, optează pentru fusta creion. Pentru fustă alege o nuanţă neutră, însă combin-o cu o cămaşă colorată sau cu o bluză elegantă, în funcţie de preferinţe.

Fusta creion

  • Dacă nu eşti adepta fustelor, alege o rochie tip cămaşă sau o rochie mulată până la genunchi pe care să o combini cu un sacou – sacoul este indispensabil pentru o ţinută office 100% reuşită.

Rochii office

  • Poartă imprimeuri! Dacă alegi să porţi un articol vestimentar cu imprimeuri, păstrează simplitatea ţinutei! Alege nuanţa predominantă şi nu adăuga alte accesorii sau articole care să încarce inutil ţinuta.

Sursa: Pinterest.com

  • Dacă locul tău de muncă îţi oferă ceva spaţiu pentru creativitate poţi purta liniştită jeanşii la birou. Optează pentru o nuanţă închisă precum albastru indigo şi poartă jeanşii cu pantofi cu toc – nu poţi greşi niciodată cu un pantof clasic nude sau negru – şi cu o cămaşă.

Sursa: ivankatrump.com

  • Cămaşa albă rămâne nemuritoare. Optează pentru o cămaşă albă cambrată, ideală petru birou, o întâlnire de afaceri sau o conferinţă. Pentru un aspect deosebit poartă cămaşa cu o  pereche de stiletto, o fustă cu talie înaltă sau chiar pantaloni cu talie înaltă şi dă un aer chic ţinutei accesorizând-o cu un colier simplu sau cu o cravată din piele.

Sursa: fashiondivadesign.com

Camasi albe pentru femei

Stilul minimalist este cel mai potrivit pentru o ţinută office. Adaptează ţinuta de birou stilului personal, fii feminină şi decentă şi cu siguranţă vei fi remarcată de colegii tăi!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *