Cum purtăm pantalonii eleganți

Ținutele cu pantaloni sunt des întâlnite în rândul femeilor, deoarece pantalonul presupune un stil mult mai comod decât atunci când porți o rochie sau o fustă.

Există nenumărate modele de pantaloni pentru toate ocaziile. Pentru ținute feminine și rafinate noi recomandăm pantalonii eleganți, care se pot stiliza în nenumărate feluri.

 

pinterest.com

 

Pantaloni eleganți NISSA

 

Noi considerăm că este necesar să ai în garderoba ta cel puțin o pereche de pantaloni eleganți, în primul rând datorită versatilității.

Dacă îi alegi corect, în funcție de silueta și proporțiile tale, ei pot fi chiar o armă de seducție.

Sunt confortabili, ușor de asortat și potriviți pentru toate femeile indiferent de vârstă.

 

Pantaloni eleganți albi

 

Pantalonii eleganți pot fi clasici sau extravaganți. Cei clasici sunt foarte întâlniți la evenimentele formale, aceștia fiind de nelipsit din garderoba tuturor femeilor.

Dacă deții deja o pereche de pantaloni clasici eleganți, cu siguranță știi că aceștia necesită o îngrijire mai specială.

Ei trebuie spălați din când în când la curățătorie și mereu călcați cu dungă.

Pentru ținute foarte formale, potrivite femeilor care lucrează în corporații sau bănci, recomandăm pantalonul alb elegant.

Atunci când ești invitată la un cocktail party sau la o cină cu prietenii, poți purta o pereche de pantaloni eleganți cu talie înaltă și croială largă pe picior, cum sunt cei palazzo.

Pentru un plus de rafinament și distincție, optează pentru culori deosebite precum burgundy, roșu, verde olive sau coniac.

 

pinterest.com

 

Pentru doamnele cu un stil mai excentric recomandăm pantaloni eleganți cu lărgimea extremă asemănători cu cei purtații în perioada retro a anilor ’60 și ’70.

Ei mai sunt denumiți și fustă-pantalon și se pot regăsi în nuanțe prețioase și print-uri îndrăznețe.

 

Pantaloni eleganți roz pudră

 

Indiferent de ce tip de model de pantaloni eleganți alegi să porți, ar fi bine întotdeauna să îi asortezi cu tocuri.

În felul acesta vei avea o ținută foarte feminină și modernă. Poți opta pentru stiletto, sandale cu toc sau platforme.

Completează look-ul cu bijuterii delicate, iar în ceea ce privește partea de sus, recomandăm să porți un top strâmt și simplu, pentru a lăsa pantalonii să fie în centrul atenției.

 

Fustă-pantalon cu imprimeu floral

 

Tu ai în garderoba ta o pereche de pantaloni eleganți? Cum îți place să îi porți?