-59%
-76%
168.00 lei 39.99 lei

Nicio ţinută feminină nu este completă fără un accesoriu pe măsură. Iar atunci când vine vorba de accesorii, femeile vor să strălucească. Genţi plic, cercei opulenţi, brăţări suprapuse cu pietre strălucitoare, colietere statament – toate aceste nu trebuie să lipsească din arsenalul unei femei stilate.

Astăzi vom vorbi, însă, despre coliere statament.

Cum să le porţi şi de ce este bine să ai măcar unul.

Un colier statament te va ajuta să ieşi din sfera anonimatului, şi va reuşi să dea o notă de îndrăzneală oricărui ansamblu vestimentar. Accesorizată corect, orice ţinută poate fi fabuloasă!

Dacă eşti adepta stilului clasic, în culori neutre, recomandarea noastră este să mizezi pe un colier statament într-o culoare puternică pentru a da o notă fresh întregii ţinute. Dacă preferi ţinutele mai extravagante şi mai încărcate, un colier simplu îţi va complimenta ţinuta.

Pe piaţă vei întâlni o mulţime de modele de coliere statament, printre care: coliere în stil romantic, vintage, steampunk, victorian şi multe altele. Aşadar, trebuie să alegi ceea ce ţi se potriveşte cel mai bine.

Ţine cont de faptul că atunci când ai ales o asemenea piesă de mare impact, nu trebuie să mai adaugi ţinutei şi alte accesorii. Spre exemplu, nu combina niciodată un colier statament cu nişte cercei de mari dimensiuni.

O ţinută care nouă ni se pare că ar arăta perfect este următoarea: o rochie neagră (sau în culoarea ta favorită) accesorizată cu nişte pantofi argintii, un clutch negru cu accente preţioase şi, desigur, un colier statament cu cristale swarovski. Cu siguranţă cu o asemenea ţinută vei reuşi să atragi multe priviri admirative.

Pe scurt, reţeta unui outfit de succes este următoarea:

Piese vestimentare minimaliste + un colier statament = succes

Există două tipuri de coliere statament pe care să le ai în vedere.

Colierul statament scurt care poate fi purtat chiar şi cu bluze pe gât, pulovere, bluze sau tricouri cu decolteu rotund. Acesta se potriveşte atât la ţinutele de zi, office, cât şi în cele elegante, de seară.

Colierul statement lung care se asociază cu majoritatea tipurilor de decolteu. Preferabil, să fie purtat în ţinutele de seară.