Afișez 1 - 60 din 457 de rezultate

-20%
-21%
-18%
-22%
-18%
-21%
-25%
-21%
-20%
-20%
-20%
-20%
-16%

Lănțișor de argiint – un accesoriu elegant

Lănțișoarele de argint sunt preferatele doamnelor și domnișoarelor care preferă o bijuterie discretă care se potrivește la fel de bine la o ținută casual cât și la una mult mai elegantă.

Dacă înițial a fost folosit pentru unelte casnice și arme, între timp a devenit unul din materialele preferate folosit de bijutieri pentru a crea mici opere de artă.

Pe lângă frumusețea și luciul metalului, argintul are și proprietăți antiseptice cunoscute încă din cele mai vechi timpuri. Ca și curiozitate, setea se poate ameliora foarte ușor ținând un obiect din argint în gură. Deasemenea, se spune că persoanele care poartă argint sunt mult mai calme.

Alege un lănțișor argint pentru orice ocazie

Bijuteriile din argint au prețuri accesibile și sunt ușor de asortat, din acest motiv multe persoane le preferă în detrimentul celor de aur care sunt mult mai scumpe.

Fie că vorbim de coliere la baza gâtului sau de un lantisor argint mai lung, bijuteriile de argint nu își pierd farmecul nici după ani de zile. Dacă modelul ales este unul simplu, clasic, sigur că va putea fi purtat ani la rândul. Pentru a-l aduce în actualitate se poate opta pentru un pandantiv modern care să îi dea un aer fresh.

Lănțișoare de argint ca și cadou

Mulți ani, lănțișoarele de argint au fost primele pe lista de posibile cadouri pentru cei dragi. De la clasicele modele cu pandantiv cu inițiala persoanei care îl va primi cadou, la cele cu mici rame foto care se deschid la cele cu cruciulițe sau alte simboluri mai mult sau mai puțin religioase. Chiar și în ziua de azi când gablonțurile tronează în rândul bijuteriilor datorită prețului extrem de mic, sunt multe femei care preferă totuși mai puține bijuterii care să fie totuși din argint.

Lănțișor de argint – accesoriu versatil

Pentru un plus de originalitate, noi recomandăm purtarea a a unui lantisor argint cu mai multe simultan de lungimi diferite, cu pandantive simbolice care să spună o poveste.

Datorită versatilității acestora, bijuteriile de argint pot fi accesoriul cheie pentru o ținută cu blugi rupți și geci de piele, sau a unei rochii office ceva mai elegante.