Afișez 1 - 60 din 149 de rezultate

Machiajul ochilor reprezintă un aliat de încredere pentru orice femeie.

Atunci când suntem machiate ne simţim mai bine, suntem mai încrezătoare – aşa că de ce să nu profităm de magia pe care o poate face un machiaj frumos pentru noi? 🙂

Majoritatea femeilor obişnuiesc să utilizeze un rimel în fiecare zi pentru a pune în evidenţă genele, însă dacă vrei să obţii o privire mai intensă, un eyeliner este esenţial. În plus, acesta îţi poate da acel aspect cat-eye super sexy.

Cum se aplică un eyeliner?

Nu există o regulă anume pentru aplicarea unui eyeliner, însă este important să ţii cont de asimetrii, de forma feţei.

Dacă ai ochii mai adânciţi sau dacă pleoapele nu sunt foarte mari, atunci nu trebuie să te aştepţi să se vadă la fel de bine un eyeliner ca la o persoană cu pleoape mai generoase.

În cazurile menţionate mai sus, cel mai bine este să aplici eyeliner-ul trasând o linie foarte subţire, pentru că astfel va arăta mai bine.

Începe să trasezi codiţa de tus de ochi din colţul intern al ochiului, opreşte-te la jumătate şi continuă până unde se termină ochiul. Niciodată nu trage de pleoapă atunci când aplici un eyeliner, deoarece poţi crea o asimetrie.

Ce tip de eyeliner mă ajută să am o privire sexy?

  • lichid – oferă cea mai mare precizie dintre toate tipurile de eyeliner şi este cel mai popular. Trebuie să exersezi puţin pentru o aplicare impecabilă.
  • carioca – permite trasarea unei linii foarte drepte şi spre deosebire de cel lichid este mult mai simplu de aplicat.
  • gel – se foloseşte mai ales pentru machiaje profesionale, deoarece oferă un finish glam.
  • creion – este ideal pentru începătoare. Se aplică uşor şi rapid, însă din păcate nu este la fel de rezistent ca cel lichid sau cariocă.

Alte recomandări

  • Persoanele cu pleoape mature, ridate trebuie să opteze pentru un eyeliner creion şi să estompeze puţin nuanţa. Noi recomandăm să nu se încerce un machiaj de ţip cat-eye, deoarece se pot evidenţia pleoapele mai lăsate.
  • Persoanele cu pleoape uleioase trebuie să aleagă un eyeliner rezistent la transfer. Înainte de aplicare, neapărat se foloseşte un primer pentru o rezistenţă îndelungată.
  • Poți pune mai bine în valoare machiajul ochilor dacă folosești și un creion de sprâncene. pentru a contura frumos sprâncenele.

În colecția noastră de mai sus vei găsi mai multe tipuri de eyeliner, trebuie doar să îți analizezi bine pleoapele pentru a alege produsul potrivit pentru un look reușit.