Când vine vorba de îmbrăcăminte comodă, de foarte multe ori femeile optează pentru treninguri de dama ieftine și haine de casă.

Cum alegem un trening dama

Îmbrăcămintea sport trebuie să fie lejeră, comodă și durabilă. Fie că e vorba de treninguri dama semnate de designeri celebri sau firme ceva mai accesibile, raportul calitate preț trebuie să fie cel corect.

De multe ori optăm pentru treninguri dama ieftine deoarece le purtăm atunci când ne relaxăm și nu avem nevoie de un produs foarte durabil neapărat. Dacă totuși vorbim de o persoană care face sport de performanță, atunci este mai indicat a se căuta un trening de o calitate superioară, spre exemplu un trening dama bumbac, care să ajute la obținerea performanței dorite. Brandurile cele mai populare când vorbim de treninguri de femei sunt : Adidas, Nike, Puma, Under Armour, Reebok etc.

Acum ceva timp se purtau treningurile largi, de ceva vreme s-a revenit la moda urăt de noi toți, cea cu elastic pe elastic care să fim sinceri, parcă nici nu arată foarte rău. Cert este că trebuie să găsiți un model care stă bine pe corp și este și comod în același timp. Confortul primează când vine vorba de îmbrăcămintea sport. Treningul trebuie să fie atât de comod încât să poți să sari liniștită pe trambuline.

Selecția este extrem de vastă, trebuie doar să găsești ceva pe gustul tău care să se potrivească și bugetului alocat acestui tip de vestimentație.Trening Adidas damă este la mare căutare, iar o astfel de ținută te va face să te simți comodă și cool.

Pantofi sport

Dacă la treningurile damă se mai poate face rabat când vine vorba de calitate, la încălțămintea sport trebuie optat pentru produse de calitate. Adidași Nike, Skechers, Nike Air Force sau  Vans sunt printre cele mai căutate branduri la această oră. Adidași Versace Jeans Couture purtați la un trening super comod este combinația ideală pentru un weekend relaxant.