Vestă din material durabil - negru

Afișez 1 - 60 din 191 de rezultate

Vestele de blană sunt la mare căutare în sezonul rece. Femeile iubesc această piesă de îmbrăcăminte deoarece este foarte chic și practică în același timp.

Dacă căutați vestă de blană 2023, veți fi surprinse de diversitatea mare a modelelor existente și a prețurilor potrivite pentru toate buzunarele.

În funcție de stilul personal, preferințe și buget, puteți alege fie o vestă din blană naturală sau una din blană artificială. Ambele pot arăta la fel de bine dacă este vorba de un produs de calitate. Vestele sunt ideale pentru ținute comode dar festive împreună cu pulovere de Crăciun.

Vestă de blană naturală sau artficială

Veste din blană naturală sunt mult mai scumpe de cele mai multe ori, dar pentru fashionistele care își doresc o piesă statement în garderoba lor, este o investiție care merită făcută. Acest gen de piesă vestimentară nu se demodează foarte ușor, însă trebuie aleasă în așa fel încât să se potrivească cu garderoba existentă. Nuanțele de gri argintiu, bej, maro sau negru sunt cele mai căutate. Pe când cele vopsite un nuanțe mai puțin naturale se demodează mult mai repede și sunt mai greu de asortat.

Vestele confecționate din blană sintetică pot fi la fel de frumoase ca și cele din blană naturală, dacă sunt făcute din materiale de înaltă calitate. Prețul este multe mai mic comparativ cu cele naturale, iar versatilitatea acestora este identică. Datorită acestor motive multe femei optează pentru vestele din blană artificială în detrimentul celor naturale.

Cum asortăm astfel de veste de blană

La fel ca și blănițe damă vestele de blană merg asortate atât la ținute de zi, cât și ținute de seară, în funcție de croiul acestora. O vestă scurtă, simplă merge de minune la o rochie elegantă lungă. Pe când o vestă de blană mai lungă, arată foarte bine la o pereche de blugi, botine fără toc și un pulover tricotat.

În ultimii ani se poartă mult vestele de blană peste gecile de piele, însă aici trebuie avută atenție la alegerea croielilor. O geacă de piele simplă merge cu o vestă de blană naturală peste, însă una cu o croială ceva mai complicată și aplicații diverse va arăta foarte ciudat.