Afișez 1 - 60 din 195 de rezultate

 


Corset modelator sau waist trainer

Alege un corset modelator la cel mai bun preț! ✅ Modele din colecția 2020 la prețuri începând cu 54 lei! ✅ Produse de brand de cea mai bună calitate! ✅

Devenit popular in secolul XVI, corsetul purtat pe sub haine pentru a modela corpul a fost folosit atât de femei cât și de bărbați.

Astăzi, un corset modelator ocupă un loc important în garderoba oricărei femei indiferent de siluetă.

Un corset modelator de calitate, ales corect, poate aduce foarte multe beneficii legate atât de sănătate cât și de aspectul fizic al persoanei care îl va purta.

Acest corset este denumit și waist trainer datorită faptului că se crede că ar putea ajuta în micșorarea taliei. Practic prin purtarea lui în mod regulat ar subția talia datorită antrenării acestia prin strangere. Adesea un waist trainer este purtat la sală în timpul exercițiilor însă părerile sunt împărțite. Unele modele de waist trainer sunt făcute din materiale sintetice care susțin transpirația în acea zonă pentru oslăbire accentuată.

Corset modelator purtat la sală

De la corsete modelatoare purtate pe sub rochii mulate chiar și de vedete internaționale, la cele care pot fi purtate la sală, numite și waist trainer. Sunt foarte des folosite în procesul de slabire, tonifiere sau chiar în cazul unei diastaze abdominale. Este importantă purtarea lor în mod corespunzător problemei care se dorește a fi tratată, însă trebuie consultat și un specialist care să explice exact felul în care se poartă, cum se fac corect exercițiile fizice și cât timp trebuiesc purtate într-o zi.

Corset modelator ca și lenjerie

Dacă vorbim de corsetele modelatoare a căror funcție principală este de rafina estetic silueta, de a oferi susținere și de scăpa vizual de câțiva centimetrii din zona taliei alegerea este mult mai simplă.

Și pentru că în ultima perioadă au devenit la modă rochiile din satin in stil furou, un asemenea corset, model cu dantela se poate purta cu succes si intr-o ținută nonconformistă de seară, asortat la un sacou oversize, pantaloni de piele și pantofi cu toc.

Corset modelator pentru o talie de viespe

Culoarea se alege în funcție de rochia sau ținuta purtată deasupra. Corsetele modelatoare negre sau bej sunt cele mai căutate. Cînd alegeți un corset modelator, trebuie să luați în calcul și tipul închiderii comparat cu felul rochiei. Ar fi ideal ca tipul închiderii să fie cît mai simplu și mai discret. Un fermoar ascuns, sau găicii sunt cele mai potrivite pentru rochiile strânse pe corp. Lungimea corsetului trebuie să fie potrivită conformației. Dacă e prea scurt posibil să scoată în evidență mai tare colăceii. dacă e pre lung riscă să fie extrem de incomod.

Alegerea mărimii unui corset modelator

Pentru a a alege în mod corect un corset modelator talie, trebuie să vă măsurați. Apoi la alegerea mărimii  să vă gândiți că un corset trebuie să vină fix, să strîngă puțin pentru a putea obține efectul dorit. Astfel o mărime sau două mai mici decât ce purtați în mod obișnuit este de cele mai multe ori cea mai bună alegere.