-50%
-50%
-30%
-45%
lei339.00 lei186.45
-25%
Livrare gratuita
-20%
Livrare gratuita
-50%
lei409.00 lei204.50
-50%
-14%
Livrare gratuita
-14%
Livrare gratuita
-14%
Livrare gratuita
-13%
Livrare gratuita
-35%

După miri, nașii reprezintă cele mai importante persoane din cadrul unei nunți.

Aceştia sunt considerați părinții spirituali ai cuplului și trebuie să fie un exemplu pentru viitorii soți. La nuntă, nașii sunt așezați la loc de cinste la masa mirilor, iar ochii sunt de multe ori ațintiți asupra lor, aşadar ţinută pe care o au trebuie să fie impecabilă.

În calitate de naşă, este recomandat să optezi pentru două rochii: una pe care să o porţi la cununia religioasă din timpul zilei şi alta pe care să o porţi la petrecerea de seară.

Rochia de zi

Rochia de zi trebuie să fie elegantă, de efect, preferabil într-o nuanţă deschisă. Încearcă să păstrezi tonurile închise, precum negru, gri, bleumarin pentru petrecerea de seară.

Rochia de seară

Rochia de seară trebuie să fie puțin mai elegantă decât cea de zi. Mizează pe un model care îți va garanta o apariţie memorabilă. 

De ce să mai ţii cont când îţi alegi rochia de naşă:

Dacă ziua este bine să alegi o rochie midi sau scurtă, dar de bun gust, pentru a nu te încurca în materialul rochiei, având în vedere că trebuie să fugi de ici-colo, seara poţi miza cu încredere pe o rochie lungă tip sirenă, o rochie lungă cu crăpătura pe picior sau o rochie petrecută.

Încearcă să eviţi rochiile foarte încărcate, deoarece o rochie simplă are o frumuseţe aparte. În plus, rochia simplă poate fi mult mai uşor scoasa în evidenţă cu ajutorul accesoriilor potrivite: un clutch cu paiete, o pereche de stiletto nude, o pereche de cercei din argint sau un colier statament

Culorile recomandate ale rochiei în calitate de naşă sunt pastelurile sau nuanţele nisipii. Dacă, totuşi, consideri că o rochie neagră ţi se potriveşte mult mai bine, optează pentru un asemenea model. 

Foarte populare sunt şi nuanţele metalice, precum auriu sau argintiu, însă ai grijă să cumperi o rochie cât mai simplă pentru a nu epata.

Alege materiale fluide şi de calitate, care să cadă natural pe corpul tău şi să îţi pună în valoare atuurile!

Aruncă o privire şi peste colecţia noastră! Cu siguranţă ceva îţi va face cu ochiul! 🙂