Afișez 1 - 60 din 3069 de rezultate

-10%
-10%
-10%

Rochia pentru botez trebuie aleasă cu grijă. Ținuta pentru un asemenea eveniment trebuie să fie elegantă, rafinată şi să te pună în lumina reflectoarelor.

Modelul ideal de rochii botez

Având în vedere că este un eveniment fericit, recomandarea noastră este să optezi pentru o rochie într-o nuanţă deschisă. Poţi miza pe nuanţe nude, pentru că se pot asorta mult mai uşor, sau poţi alege culori precum: roz pal sau albastru deschis. Însă dacă nu te simţi comod purtând asemenea nuanţe, poţi miza şi pe negru sau alte nuanţe mai închise – sunt clasice şi pot avantaja cam orice femeie. Spre exemplu, rochiile negre şi cele roşii sunt foarte versatile şi o investiţie sigură în garderoba ta!

Nu purta o rochie pentru botez complet albă pentru că, oricât e frumoasă ar fi, trebuie să eviti modelele în aceste nuanţe şi în stil asemănător cu rochia miresei. În plus, cu siguranţă se vor face o mulţime de fotografii la eveniment, iar mireasa trebuie să fie în centrul atenţiei.

În ceea ce priveşte croiul, alege întotdeauna o rochie care să pice perfect pe silueta ta. De exemplu, rochiile petrecute sunt ideale pentru orice femeie.  Nu purta o rochie stil sirenă sau cu trenă. Este mult prea incomodă de purtat! Alege în schimb o rochie midi în cloș pentru că îţi va oferi o libertate mai mare de mişcare şi vei arăta şi foarte chic!

Modele de rochii pentru botez

Rochia midi cu volane este ideală atunci când vrei o ţinută cu ajutorul căreia să îţi subliniezi feminitatea.

Rochia neagră este perfectă dacă vrei să îţi scoţi în evidenţă latura sexy. Super chic!

O rochie lungă cu umărul gol este cea mai bună alegere pentru o apariţie desăvârşită, ultra elegantă. Un model simplu de acest fel, este exact ceea ce ai nevoie!

Rochia din dantelă este deosebit de senzuală. Vei obţine un look atemporal, care se potriveşte atât la petrecerile de zi, cât şi la cele de seară.

Accesorii pentru rochia de botez

Pantofii stiletto, sandalele în stil minimalist şi genţile plic simple sunt accesoriile care nu trebuie să îţi lipsească de la rochia pentru botez. Cerceii candelabru sau colierele statement sunt şi ele alegeri bune dacă rochia aleasă este una simplă!