Afișez 1 - 60 din 4161 de rezultate

-17%
-31%
-24%
-31%
-30%
-10%

Pe lângă ținutele casual sau elegante de zi cu zi, femeile au nevoie și de rochii de ocazie pentru petrecerile speciale unde nu pot merge îmbrăcate ca la birou.

Rochii de ocazie nu sunt greu de gășit existând pe piață o gamă largă de modele potrivite pentru toate gusturile, siluetele și bugetele. Alegerea lor însă se face mai greu.

Cum alegem rochiile de ocazie

Trebuie să ținem cont de siluetă, stil personal și tipul petrecerii. Dacă evenimentul este unul exclusivist, atunci trebuie să ținem cont de dress codul acesteia. Un eveniment de tip black tie obligă orice femeie să poarte o rochie lung sau midi. Rochiile scurte, dar elegante sunt mai potrivite când vorbim de o ținută de cocktail. Totodată, atunci când vorbim de rochii ocazie nunta, avem în vedere mai multe modele, fie simple, fie cu diverse aplicații. Poți alege rochii de ocazie ieftine fie simple, fie cu diverse artificii estetice.

Silueta dictează croiul și materialul din care este făcută rochia. Paietele, mărgelele, lurexul, satinul și catifeaua de cele mai multe ori adăugă volum, deci trebuie să fie evitate de către doamnele care nu au o siluetă filiformă. Este de preferat să se meargă pe o textură mată și un croi simplu care să avantajeze silueta.

Geantă și pantofi potriviți pentru o ținută de ocazie

La o rochie de ocazie cel mai bine se potrivește o geantă plic, mică și elegantă. Dacă rochia este super simplă, se poate opta pentru o geantă cu broderie sau aplicații diverse care să se asorteze poate cu bijuteriile.

Pantofii stiletto cu toc înalt sunt cei mai potriviți. Dacă este vorba de o petrecere de vară se poate opta și pentru o pereche de sandale simple.

Pe StylishCircle.ro găsiți o gamă largă de rochii de ocazie ieftine, potrivite pentru orice eveniment special.