-32%
-35%
-37%
-32%
-32%
-32%
-37%
-33%
-37%
-35%
-35%
-33%
-33%
-33%
-35%
-32%
-32%
-35%
-33%
-31%
-37%
-33%
-32%
-33%
-32%
-35%
-33%
-32%
-32%
-33%

În lumea modei, botinele sunt considerate cele mai cool accesorii pentru o femeie. Sunt în mare vogă, motiv pentru care le vedem peste tot, de la show-urile fashion până la feedurile de instagram ale bloggeritelor celebre. Acestea sunt ideale pentru sezonul rece, deoarece sunt uşor de asortat, mai ales dacă iubeşti stilul clasic şi vei miza pe modele simple, atemporale.

Suntem aici să te ajutăm să creezi nişte ţinute superbe preferatele accesorii ale sezonului de toamna: botinele!

Pentru ţinutele relaxate, de zi, încearcă să optezi pentru botine dama cu talpa plată, în timp ce pentru ţinutele de seara alege botine cu toc.

Pe piaţa vei găsi o mulţime de modele de botine cu toc, atât botine cu toc gros, cât şi botine cu toc subţire, însă trebuie să alegi ceea ce se pare că se încadrează de minune în garderoba ta. Nu vrei să îţi cumperi o pereche de botine elegante şi abia apoi să îţi dai seama că nu ai cu ce să o asortezi şi că trebuie să îţi mai cumperi şi o ţinută completă pe lângă acestea.

Cum să porţi niște botine dama

Botinele sunt atât de versatile, încât le poţi purta cu pantaloni scurți sau fuste scurte şi dresuri groase pentru a înfrunta vremea rece; De asemenea, le poţi combina cu fuste și rochii fără dresuri, însă acest lucru este valabil doar pentru zilele însorite de toamnă.

Ţinutele all-black arată minunat, mai ales atunci când adaugi și o pălărie Fedora. Aşadar, o pereche de botine dama negre sunt esenţiale în garderoba feminină şi, dacă cu siguranţă se vor asorta la majoritatea hainelor pe care le ai deja în garderobă.

Pentru o combinație îndrăzneață combina o pereche de pantaloni scurți negri din piele cu cu nişte botine cu toc înalt. Completează aceasta ţinută cu o cămaşă office cu croi masculin, pentru a mai domoli puţin din aerul senzual al întregului look.

Pentru un aspect în tendinţe, asortează un pulover supradimensionat, într-o nuanță caldă, de toamna cu un colier statement, niște blugi skinny și, bineînțeles, o pereche de botine elegante de ocazie.

Nouă ne plac la nebunie botinele!

Sunt ideale pentru orice femeie în sezonul de toamna-iarna!