Care este ideea ta de rochie versatilă? Pentru noi, o rochie versatilă este acea rochie simplă, pe care o poţi încadra în mai multe combinaţii vestimentare, fie ele de zi sau de seară.

Iată câteva exemple de rochii versatile, pe care le poţi avea în garderoba şi care îţi vor face viaţa mai uşoară.

Modele clasice de rochii versatile

Rochia neagră este probabil prima din listă. Ideal este să alegi modelul care se potriveşte cel mai bine siluetei tale. Poţi afla cum din articolul nostru. Cu toate acestea, vom lua exemplu o rochie sacou, care este potrivită pentru majoritatea tipurile de silueta. O rochie clos neagră simplă, până deasupra de genunchi se poate purta fie la ţinutele de zi, cu nişte balerini, tenişi sau sandale cu talpa plată, fie la ţinute de seară cu sandale cu toc sau pantofi stiletto. Ce este foarte important pentru a schimba complet ţinuta este modul de accesorizare. Dacă ziua optezi pentru un ceas elegant şi bijuterii finuţe, seara poţi să mizezi pe opulenţă.

Culori, imprimeuri la o rochie versatila

Rochia albă este la fel de versatilă ca cea neagră, însă foarte multe femei nu o poartă, de teamă că nu va arăta foarte bine. Totuşi, pentru doritoare avem o sugestie. O rochie albă mulată sau dreaptă până la genunchi, poate fi purtată de minune la birou, alături de nişte balerini sau botine, iar seara, aceeaşi rochie poate fi transformată complet cu ajutorul unor pantofi cu toc în nuanţe vibrante şi a unor accesorii pe măsură.

Carourile au luat cu asalt lumea modei, şi pentru că foarte multe femei au probabil o rochie cu carouri în garderobă, este simpul să afli că este şi foarte versatilă. Dacă până acum obişnuiai să o porţi doar în ţinute casual, cu tenişi sau botine, ce spui dacă ai purta această rochie versatila cu nişte stiletto sau cizme peste genunchi şi accesorii aurii. Rujul roşu va da un finish deosebit întregii ţinute.

Pentru tine care este definiția unei rochii versatile?