Treningul din bumbac – O alegere tot mai populară

Trening dama bumbac – Cele mai noi modele

 

 

Treningul este o piesă vestimentară care în ultima perioadă a câștigat în popularitate. Pandemia a determinat foarte multe persoane să lucreze de acasă, treningul devenind chiar și ”uniformă” de lucru. În plus, este foarte comod, oferă o mai mare libertate de mișcare, așa că de ce să nu profităm de acest lucru și să ne simțim super confortabil pe tot parcursul zilei?

Modele în vogă de treninguri

La mare modă sunt acum treningurile simple, sau în 2 culori, precum și treningurile largi, cu pantaloni evazați și cu crop top.

De asemenea în topul preferințelor momentului se află și mult-iubitul trening din catifea. Catifeaua este un material mai rafinat, prin urmare și treningul din catifea poate fi piesa vestimentară care va da un aer mai elegant ținutelor confortabile de zi cu zi.

-20%

VEZI ȘI COLECȚIA DE TRENINGURI DIN CATIFEA

Pe lângă model, alegerea treningului trebuie să se facă ținând cont și de materialul din care este realizat.

Treningul din bumbac – alegerea perfectă pentru ținutele de zi cu zi

Bumbacul este o fibră naturală și este cel mai popular material folosit la confecționarea hainelor sport. Hainele realizate din bumbac sunt plăcute la atingere și sunt perfecte și pentru persoanele care au o piele mai sensibilă, care se confruntă uneori cu diverse alergii sau iritații. De aceea bumbacul se află în topul materialelor hipoalergenice.

Un trening dama bumbac se va face remarcat pe lângă finețea materialului, prin rezistența deosebită.

Trebuie ținut cont de faptul că bumbacul reține umiditatea, are un grad mare de absorbție a transpirației, tocmai de aceea treningul din bumbac este perfect de purtat la plimbare, pe acasa, sau atunci când practici activități fizice mai puțin solicitante, în timpul cărora nu transpiri mult. Însă te vei simți inconfortabil dacă îl porți atunci când ai activitate fizică intensă pentru că reține apa.

 

VEZI ȘI MODELELE DE TRENINGURI PENTRU BĂRBAȚI

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *