-24%
-24%
-19%
-19%
-59%
-21%
-41%

Vrem, nu vrem, a venit deja toamna, aşa că trebuie să începem să ne pregătim cum trebuie garderoba de sezon. Chiar dacă încă este cald afară, vremea este foarte schimbătoare, aşadar este indicat să avem la îndemână câteva haine groase, printre care şi niște paltoane elegante.

Atât în mediul online cât şi în magazinele fizice avem la dispoziţie o gamă variată de paltoane pentru toate gusturile. Astfel, putem miza pe modele simple, pentru ţinutele de zi cu zi sau pentru paltoane damă elegante pentru diverse ocazii de sezon.

Putem spune că un palton elegant este un element cheie în garderoba feminină, în condiţiile în care poate transforma total o ţinută. Acesta se va potrivi de minune atât pentru outfiturile de la birou, alături de o pereche de blugi simpli, o cămaşă eleganta şi nişte botine, dar şi pentru ţinutele de seară ce includ rochii elegante şi pantofi stiletto sau cizme peste genunchi.

Culori atemporale

Dacă eşti indecisa în privinţa culorii, îţi spunem că negru şi bej sunt nuanţe care se vor potrivi în orice context. Dacă garderoba ta abundă fie de ţinute monocrome, fie de ţinute colorate atunci un asemenea panton este ideal – astfel ne dăm seama de versatilitatea acestor paltoane elegante damă.

În condiţiile în care îţi doreşti să obţii o ţinută plină de sex-appeal un palton roşu sau vişiniu poate fi o alegere excelentă. Atenţie, însă, cum îl combini pentru a nu da greş!

Pentru ţinutele de toamnă, paltoanele în nuanţe de maro, precum: camel, cappuccino sunt cele mai potrivite, însă nu trebuie ignorate nici paltoanele elegante verzi sau în nuanţe superbe de galben dovleac.

Paltoane elegante şi cizme peste genunchi

O combinaţie care nu pare să îţi piardă farmecul prea curând.
Poţi purta cizmele peste genunchi cu fuste scurte de blugi sau fuste plisate şi cu o bluză pe gât. Paltonul, împreună cu o geantă Guess vor completă de minune o asemenea ţinută.

Te invităm să arunci o privire peste colecţia noastră de paltoane damă elegante şi cu siguranţă vei găsi ceva pe gustul tău! 🙂